Tuesday, July 05, 2016

Mellbygård och Vassebro

Efter sjukhuset har jag fått tas hand om på ett märkvärdigt sätt. Jag har fått flytta tillfälligt till ett Korttidsboende där man reser olika utflykter med en grupp som bor här också. Det var trevligt att få möjligheten att bo där medans min Bostad i Göteborg är till salu och jag söker bostad via Nya Boplats Göteborg.......

Det är också viktigt för mig att få veta till 7:e Juli om jag får en lägenhet så att jag kan flytta tillbaka till Göteborg så snart som möjligt. Jag vill inte vara borta från min Stad och Hem, men vi är tvungna att sälja HSB- Bostadsrätten för att min familj som är då mina föräldrar ska kunna köpa en större lägenhet som passar deras ålder. Vi hade under 12 år bott i Kortedala från 2004 tror jag framåt och jag har kunnat delta i Keramikkurser på Sekelhuset pga att vi var nära Kortedala Torg.

Nu ska jag skriva framöver i en tidning som tillhör www.mellbygard.se

To Be Continiued by @NegarRiahi

www.Antagning.se

Jag har sökt 100% helfart 15 HP och vill lära mig om Film Manus på GU....Som startar vecka 44.....Jag sade upp platsen efter att ha varit antagen, eftersom jag har inte ork med något. Jag fick ingen lägenhet heller i Göteborg.

Jag fick flytta till Vassebro 24 Oktober 2016. Jag har nu bott här på www.vassebro.se i sex månader. Nu är det 2017.04.24 och jag har vant mig vid att bo så här lyxigt. Vi har mat serverat som en motell. Mina föräldrar har inte råd längre att köpa en lägenhet till mig. Jag tänker jobba i samhället kanske och tjäna pengar om jag blir mycket stabil. Jag mår suveränt bra just nu och måste bara lära mig stå på egna ben igen. Min socialsekreterare ska ordna med lägenhet inom 3 år, och det är vansinnigt lång tid. Min tid är värd pengar tänkte jag och jag kommer snart att förändra mitt liv. Jag har haft ett liv och klarat av allt nästan helt ensam, då jag hade utställningar och annat i Göteborg. Nu helt plötsligt måste jag vänta på en lägenhet i tre år. Jag vill inte vara beroende på socialen som har beviljat mig LSS boende, men erbjuder ingenting eftersom det är bara på papper att jag fått något. Det är hemskt att vara så svag att inte kunna ta ett jobb med så bra utbildning som jag har efter så många år. Jag borde klara av att göra något viktigt i mitt liv. Ingen tror att jag är handikappad, men i verkligheten är det psykiatrins fel att vi får så låg kvalitet på hälsan.0 Comments:

Post a Comment

<< Home