Saturday, November 10, 2018

Innavationsåret 2019


Gott Nytt År önskar "NAFAS"!
!سال نومیلادی مبارک باد 
Happy New Year 2019!

www.nriahi.wixsite.com/nafas


Göteborgsförslaget 824 
Ekologiskt Hållbar Öppen Ateljé 2012, ett Hållbart Kulturliv!
https://www.straumann.com/en/discover/womens-implantology-network/win-stories.html

Jag har gjort positiva insatser under året och deltagit i #gbgtechweek och hade planerat att delta i SWEDENTAL 2018 på Svenska Mässan. Jag stödjer pure ceramic implants från ett företag som heter Straumann. Jag är medlem i Ledarna. NAFAS var delvist förslag till ALMI 2012 och Göteborgsförslaget som kommer att bli en idéutveckling för hela världen. Vi marknasför inte något, utan informerar hur allt ska gå till så att optimal hälsa ska uppnås. Vi använder oss utav experter som redan finns i samhället. IAOMT tandläkarna bör också ge råd. Jag har skrivit till Straumann.
Jag har haft utställning på gång ang Konst via Sekelhuset och Backa Bibliotek sist. Jag har alltid nya idéer på gång, men måste få stöd från riktiga människor. Alla har rätt att bo var som helst på planeten jord och ha samma rättigheter när Nafas genomförs. Därför har jag deltagit i Göteborgsförslaget och gett ansvaret till Göteborgs Stad. Rösta på min idé via Göteborgsförslaget (nr: 824) om ni vill hjälpa Göteborgs Stad bli bättre. 

@NegarRiahi 
NegarTime
Nafas 2012
Nafas 2014 Negar
Healthy Gothenburg


T.Gondii Fest Keramiktavla
This is my problem illustrated in Pottery! Toxoplasmosis is my problem.
Professor Jan Östergren mailade denna länk: Läkartidningen, Toxoplasmosis


Svavel APL tillverkas via recept från läkare.
Jo, svavel binder tungmetaller, i naturen samlas svavel på havsbottnen där det är förruttnelseprocesser. På så sätt för det ut kvicksilver ur kroppen. Då kvicksilver lagras framför allt i fettliknande substanser som finns rikligt i hjärnan och nervsystemet, så hjälper det till med å söndra ut kvicksilver från nervsystemet. I tillägg behöver nervsystemet Bevitotal för att återställa normala funktioner.
Kvicksilvret stimulerar också alla inflammationer och allergier, och därmed höjs också inflammationerna i blodkärlens  insidor, och därmed också åderförkalkning och blodproppar, hjärtinfarkter och död. Och enorma kostnader för sjukvården. 
Kvicksilvret är ett av våra farligaste gifter, det har positiva verkningar endast i homeopatisk dosering och hjälper då kroppen att övervinna infektioner. Det kombineras då med bigift och Belladonna, allt i homeopatisk dosering.
Med bästa hälsningar!
Wilhelm Jülke, allmänläkare,
Sandtorpsvägen 1, 153 30 Järna,
telefon 08 -55171883.

Dentsply Sirona är ett företag som tillverkar Implantat, men
de har inte tillgång till helkeramiska Implantat eller Pure Ceramic Implants.
Dentsply har dessutom varit inblandad i Amalgamhistorien. De har varit bakom tillverkningen av Amalgam.

برای رسیدن به بهشت در روی کره زمین همکاری نیاز است
Mercury Exposure from Dental Amalgam is Harmful

I am member of WIN (Women Implant Network) for Straumann. 

0 Comments:

Post a Comment

<< Home