Sunday, June 04, 2023

(TEVA) Litarex: Lithium Citrate, #NanoLithium ww.medesispharma.com jämfört med Lithionit: Lithium Sulfate! Lithium Citrate är en mirakel som är raderat både från 7UP och från MPA Läkemedelsverket utan hänsyn till Männskors Välfärd.

Jag beskriver ur min egen kunskap och samtliga källor online som finns angående vikten att radera sulfat och #lithionit samt åter godkänna #Litarex och hjälpa LOKA i Sverige skapa fred på cellnivå eller strunta i dessa svenskar och få stöd av Frankrike som har bättre humanitet.
https://vardgivarwebb.regionostergotland.se/pages/233476/litarex.pdf Medicinen raderades av en tandläkare som utnyttjade min journal. Funktionsmedicin ska inte hjälpa någon i Sverige för att företagen ska ha vinst på ohälsa. https://www.fass.se/LIF/product?userType=2&nplId=AP_00011096 Re: VB: 4.1.2-2023-047984 Sv: LOKA och Lithium Citrate som fanns i 7UP och Coca Cola 45 år sedan MPA och Livsmedelsverket har svarat i led av detta, men företaget som tillverkar LOKA ska agera, istället för att blockera mina mail. Litarex består av lithium citrate och är som citronsyra. Denna bindemedel citrate skapar elektrolyter i hjärnan som ger rätt till cellerna att återförena sig. All slags sjukdom som berör människors hjärna kan botas med stös av Litarex och Lithium Citrate om man addar den till en drycka igen. Jag har bett LOKA samt Frankrike sätta fart på att återinföra Lithium Citrate i Sverige. Alzheimerfonden har fått samtliga mail i samband med behandling som Frankrike har skapat åratal med Nano Lithium. Sulfat däremot i Lithionit kristalliseras i samtliga organ som gips eftersom de är ett kemiskt ämne #SO4 och är som en batteri med giftigt innehåll. Jag hoppas att ingen mer ska belastas av Lithionit. Det är åratal hinder som skapats av denna medicin med svåra biverkningar för de genier som klassas som bipolära. Vissa vet inte om att det finns licens på Litarex eller om över huvud taget det existerar en annan medicin än Lithionit. Ni ska ge rätt till folk att leva på jorden med inga biverkningar. Man ska regenerera även människors organ så att man lever för evigt. Ni har gått för långt med felaktiga information inom sluten vård. SO4 sulfat kristalliseras i hjärnceller och separerar då dessa celler från att kommuncera med varndra. Jag är i kontakt med MPA för att åter godkänna min rätt att få tag i Litarex som är en funktionsmedicin som är allas bot. Alzheimers, Autism, ADHD, Bipolariet etc kan behöva signalsubstanser och elektrolyter som återställer funktionen i deras hjärnor. Det som fanns i 7UP och Coca Cola var Lithium Citrate helt enkelt som stabiliserade alla innan revolutionen i Iran. Lithionit i Sverige bidrar till många fler sjukdomar samt skadar sköldkörteln, njurarna etc. Muntorrheten orsakar primär karies och karies för att bidra till tandläkarnas marknadsföring av kompositer, som är sämsta kvalitet behandling. Dessa kompositer har diskuterats kring deras toxikologi i andra inlägg. Kokosolja och kokosmjölk är bra att lägga till i en drink för att förebygga alzheimers, samt hjälpa hjärnans barriär att på ett naturligt sätt skuydda sig och reparera sig. https://www.medesispharma.com/clinical-stage-products/drug-to-treat-neurodegenerative-diseases/ https://youtu.be/mZPQ0bgqoq8 https://www.youtube.com/watch?v=goIfgmQQOKc https://youtu.be/aXhHnp_XUtM https://youtu.be/mEKF-kIr33o https://youtu.be/hjkEj-WOEdg www.twitter.com/NegarRiahi